Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul Yükseköğrenim Koordinatörlüğü olarak üniversite öğrencilerinin akademik gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyoruz. Dünyanın en büyük havalimanını inşa eden ve 25 yıl boyunca işletmesini yapacak olan İYH (İGA – İstanbul Yeni Havalimanı) firması ile birlikte hayata geçireceğimiz bu projede havacılık sektörüne özel ilgi duyan üniversite öğrencilerine eğitim ve staj imkanı sunacağız.
Bu program havacılık sektörüne ilgi duyan üniversite öğrencilerinin sektördeki profesyonellerden alacakları eğitim ve ardından yapacakları staj şeklinde planlanmıştır.
Program kapsamında mülakatlar sonucu 20’şer kişilik iki grup halinde toplamda 40 öğrenci alınacaktır. Program toplamda 30 iş günü olacaktır. İlk haftasında alanında uzman kişilerden teorik dersler alınacak, takip eden beş hafta boyunca da ilgili departmanlarda büro stajı yapılacaktır. Böylelikle öğrenciler toplamda 30 iş günü zorunlu stajını gerçekleştirmiş olacaktır.
Eğitimin Başlama Tarihi | 2 Temmuz 2018 |
Teorik Dersler | 1 hafta |
Büro Stajı | 2 hafta |
Teorik dersler programın ilk haftasında öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere her gün iki oturum şeklinde yapılacaktır. Eğitimler İYH merkezinde gerçekleştirilecektir. Verilecek eğitim başlıkları ve eğitmenler aşağıda yer almaktadır.
Alanında uzman yöneticiler program süresince öğrencilere mentörlük yapacaktır. Eğitmenler ve görevleri aşağıda belirtilmiştir.
Nihat Çukurkaya İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı
Taner Aslan Dizayn Direktörü
Ozan Köseoğlu Teknik Üst Yönetici
Ersin İnankul Bilgi İşlem Direktörü
Fatih Bozduğan SAS Yapım Direktörü
Fatih Mere Havalimanı Operasyon Kontrol Merkezi Direktörü
Ozan Karakış Hava Tarafı Operasyon Direktörü
Mert Başar Pazarlama Direktörü
Gökhan Şengül Kurumsal İletişim Direktörü
Ülkü Özören Çevre Direktörü
Üniversite öğrencisi olan ve dar planda havacılık sektörüne özel ilgi duyan, sorumluluk sahibi, gelişime açık, disiplinli ve vizyon sahibi kişiler katılabilir.
başvuru yapabilir. Başvuruları takip eden mülakat sürecinin ardından asil ve yedek kazananların listesi belirlenecektir.
Staj programına kabul edilen erkek öğrencilere TÜGVA Maslak Kimya-yı Saadet Yurdunda konaklama imkanı sağlanacaktır. Her gün bu yurttan havalimanına servis kalkacaktır. Hanımlar İYH’nin belirli lokasyonlarındaki servislerle ulaşım imkanı sağlayacaktır.
Başvuruların Başlangıcı | 25 Nisan |
Başvuruların Alınması | 25 Nisan - 11 Mayıs |
Mülakatlar* | 14 Mayıs - 26 Mayıs |
Kazananların İlanı | 28 Mayıs |
Staj Kabul İşlemlerinin Tamamlanması | 28 Mayıs - 8 Haziran |
Yedek Kazananların İlanı | 11 Haziran |
Yedek Kazananların Staj Kabul İşlemlerini Tamamlaması | 11 Haziran - 13 Haziran |
Programın Başlangıcı | 2 Temmuz |
*Yalnızca mülakata girmeye hak kazanan kişilere kısa mesaj ve e-posta yoluyla geri dönüş sağlanacaktır.
Öğrencilerin havacılık alanında gerekli vizyon ve misyona sahip olması maksadıyla program yapılmaktadır. Aynı zamanda hedefimiz belirtilen sektörlerde ülkenin ihtiyaç duyduğu yerli ve milli nitelikli, milli ve manevi değerlere bağlı insan gücü yetiştirmektir.
Program hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Telefon: 0 (216) 343 14 53
WhatsApp: 05530773379
Adres: Ahmediye Mh. Kepçedede Sk. No:23 Doğancılar Parkı PK: 34672 Üsküdar